Afbeelding
Prins Bernhard Cultuurfonds

Cultuurfonds Utrecht steunt cultuur en natuur in tweede kwartaal 2021 met € 178.750

17 juni 2021 om 14:00 Cultuur

UTRECHT Het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht heeft in het tweede kwartaal van 2021 52 projecten met een financiële bijdrage gesteund. In totaal is 178.750 euro toegewezen aan cultuur en natuur in de provincie Utrecht. 

Het is elk kwartaal mogelijk om een aanvraag voor een financiële bijdrage aan een project te doen. De criteria waar een aanvraag aan moet voldoen, zijn te vinden op de website van het Cultuurfonds.

De volgende projecten in Houten kregen een bijdrage:

Houtens Muziek Collectief: concertreeks Muzikale trips naar Frankrijk, Brussel en St. Petersburg: €1.600 (Cultuurfonds Houten)

Stichting Kunst om de Hoek: kunstroute Jubileum Kunst om de Hoek Houten: €3.000 (Cultuurfonds Houten)

Stichting Cultuurnacht Houten: muziekproductie Cultuurnachthouten: €7.000 (Cultuurfonds Houten)

Stichting Aan de Slinger: festival Struinen in de Tuinen: €5.500 (Cultuurfonds Houten)

 De volledige lijst met toekenningen uit deze ronde is te vinden op https://www.cultuurfonds.nl/kwartaaltoekenningen-tweede-kwartaal-2021-utrecht. 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. ,,Dankzij onze bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat doen we met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de BankGiro Loterij, de Nederlandse Loterij en van al onze donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht is een van de twaalf provinciale afdelingen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie