Carnaval barst los bij CV de Rijnpinters!

17 februari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De Rijnpinters uit Ojik hebben weer een volle carnavalsagenda in het weekend van donderdag 23 februari t/m dinsdag 28 februari. In het aankomend weekend worden er voor allen leeftijdscategorieën gezellige activiteiten georganiseerd. Prins Flap Fier nodigt je van harte uit om een of meerdere van de activiteiten bij te wonen!

Donderdagavond 23 februari zal het Plus Carnaval stamppottenbuffet weer worden georganiseerd voor alle ouderen binnen onze gemeenschap.

Vrijdagavond 24 februari organiseren de Rijnpinters voor het eerst OJIKS COLOR FEST! in de Leutbunker (Het Dorpshuis). Zaal open om: 20:00 uur. Entree is gratis. Mis het niet!

Zaterdagmiddag 25 februari staat vanaf 14:00 uur de hele Lindenhof weer vol met allerlei attracties voor het Kindercarnaval. Entree € 2,- per kind (ouders, grootouders en/of verzorgers hebben vrij entree).

Zaterdagavond 25 februari staat het Demasquébal op het programma. De zaal is open vanaf 21:00 uur en entree is € 10,-.

Zondagochtend 26 februari begint de carnavals dag traditiegetrouw met de Carnavalsmis. Dit jaar zal deze dienst worden gehouden in de Sint-Barberakerk te Kikkerloo. De mis start om 10:00 uur.

Zondagmiddag 26 februari start om 13:11 uur de grootste en mooiste Carnavalsoptocht van de Kromme Rijnstreek. Aansluitend in de leutbunker de Instuif XL!

Maandagavond 27 februari is de Lampionnenoptocht voor de kinderen. De lampionnen worden verzorgd door De Rijnpinters. Aanvang om 19:00 uur vanaf de Leutbunker.

Maandagavond 27 februari sluiten we af met het Kielenbal. Zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree is € 5,-.

Dinsdagavond 28 maart wordt het carnavalsweekend afgesloten met het haringhappen in Café Twins. De avond start om 21:00 uur.

Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang voor alle activiteiten.

Kijk voor meer informatie over de Rijnpinters en hun programma op www.rijnpinters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie