Jordy Mocking
Jordy Mocking SV Odijk

Jordy Mocking (22) uit Odijk plotseling overleden

22 december 2021 om 16:53 Mensen

ODIJK Jordy Mocking uit Odijk is op maandag 20 december in zijn slaap overleden op 22-jarige leeftijd, zo meldt zijn familie. Jordy Mocking werkte als automonteur bij de garage van zijn ouders en was een zeer bekend gezicht bij de voetbalvereniging en carnavalsvereniging in het dorp.

Jordy was selectiespeler van SV Odijk en speelde al vanaf de pupillen bij SV Odijk. Op de website van SV Odijk meldt het bestuur: ,,Wij verliezen in Jordy onze vriend, ons maatje en onze spits. Wij wensen Gerard, Marleen, Bryan en Jette, alle familieleden, zijn team Odijk 2 en iedereen die dicht bij hem staan veel sterkte toe bij dit immense verlies.”

Ook carnavalsvereniging De Rijnpinters is in rouw gedompeld. Op de website staat vermeld: ,,Op maandag 20 december stond ons Rijnpinters hart stil…. toen bereikte ons het nieuws dat ons senaatslid, Jordy Mocking is overleden.. 22 jaar, in de bloei van zijn leven is hij veel te vroeg uit het leven gerukt..”

In de voetbalkantine van SV Odijk is gelegenheid om de familie te condoleren op maandag 27 december vanaf 19.00 uur. De dag erna vindt op dezelfde plek het besloten afscheid plaats om 13.00 uur. Na het afscheid, rond 13.45 uur, wordt het door de familie op prijs gesteld als er een erehaag wordt gevormd op de Singel tussen de voetbalkantine richting de Algemene begraafplaats van Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie