Het bestuur van SV Aurora schreef een brandbrief aan haar leden
Het bestuur van SV Aurora schreef een brandbrief aan haar leden SV Aurora

Brandbrief SV Aurora: ‘Zonder vrijwilligers is besturen niet mogelijk’

10 augustus 2021 om 11:00 Voetbal

WERKHOVEN  Op haar website schreef het bestuur van voetbal- en tennisvereniging SV Aurora in Werkhoven een brandbrief aan haar eigen leden. Wegens tekort aan vrijwilligers in de vereniging is het bestuur bang dat de vereniging binnenkort niet meer te besturen is.

Diverse vaste krachten, die zich jarenlang hebben ingezet voor onze vereniging, hebben aangegeven met ingang van komend seizoen te zullen stoppen. Het bestuur schrijft daarover: ,,We hebben daarom met spoed nieuwe verse krachten nodig om goed voorbereid aan de start te staan van het nieuwe seizoen.” Deze oproep werd een aantal keer eerder gedaan, maar dat leverde niet voldoende op. ,,Als zich geen leden aanmelden voor cruciale en belangrijke functies kunnen wij als bestuur niet voldoen aan het goed besturen van s.v. Aurora!”

Zo is de barcommissie op zoek naar mensen om een nieuw team te starten, zoekt de sponsorcommissie versterking en zoekt het eerste elftal een vaste grensrechter. Ook is het bestuur op zoek naar een wedstrijdsecretaris (jeugd en senioren) die alle wedstrijden en de planning daarvan in goede banen leidt. Voor de jeugd wordt nog een scheidsrechtercoördinator gezocht. 

Voor meer info en aanmelden kan iedereen terecht bij het bestuur: Wijbe (06-20393797), Tom (06-52085611), Ton (06-51067820 en Egbert (06-55831051).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie