Afbeelding
Claudia Verbree

Vertrouwd gezicht, nieuwe naam HB Health Club

21 december 2020 om 19:48 Advertorial_1

BUNNIK Fysiotherapeut Daniël werkt vanaf komend jaar onder de vlag van HB Health Club. Daniël van de Brug is voor velen een bekend gezicht van onder andere de voetbalverenigingen in Odijk en Bunnik. Op 4 januari 2021 opent HB Health Club haar deuren van het nieuwe pand aan de Schoudermantel 37 in Bunnik.  

De wijziging naar HB Health Club biedt meer mogelijkheden voor Daniël om onder andere met zijn cliënten te trainen en revalideren. ,,HB Health club combineert fysiotherapie met andere therapieën. Je kunt er onder andere terecht voor revalidatie, (fysio)fitness, kinesiotaping, sportscreening, ademhalingstherapie, Cryotherapie en hulp bij het afvallen.”

OEFENPROGRAMMA Sporten in de sportschool lukt de komende weken niet. Wil je straks weer fit en soepel zijn zodra het sporten weer start? Dan kun je bij Daniël terecht voor fysiofitness en/of een Functional Movement Screening. ,,Ik screen je op zeven verschillende basisbewegingen. Op basis van deze resultaten stel ik een programma met oefeningen voor je op die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. Door dit consequent te oefenen, verbeter je je coördinatie, motoriek en beweeglijkheid. Het is voor iedereen geschikt, of je sporter bent of niet. Vooral voor kinderen een goede basis. Het is een oefenschema op je lijf geschreven. Ideaal tijdens deze tweede lockdown om jezelf te verbeteren en in beweging te blijven.” 

LOKALE CRYOTHERAPIE Behalve een whole body cryosauna, beschikt HB Health ook over een lokale cryosauna. Dit apparaat gebruiken we om de temperatuur van de huid snel richting het vriespunt af te koelen. Binnen de fysiotherapie wordt deze techniek gebruikt om acute klachten sneller te genezen, ontstekingen te remmen, en directe pijnverlichting te verkrijgen. Ook bij verschillende huidaandoeningen, zoals bij eczeem zien wij goede resultaten, net zoals bij rusteloze benen.

Heb je pijn of bewegingsklachten? Daniël kijkt met een holistische blik naar jou en je klacht. Dat wil zeggen dat hij goed naar het lichaam kijkt als geheel, maar ook naar de persoon als geheel. Op basis daarvan stelt hij een plan op voor fysiotherapie op maat. Niet gericht op korte termijn resultaten, maar vooral met oog voor de lange termijn. Daniël zoekt grondig uit wat er aan de hand is, maar wil vooral weten hoe een klacht tot stond is gekomen. ,,Alleen dan kan je tot de kern komen en deze ook aanpakken. Zo kan het lichaam zijn herstellend vermogen weer aanspreken, en wordt de oorzaak aangepakt.”

Wil je een afspraak maken bij Daniël? Je kunt hem rechtstreeks bellen of appen op telefoonnummer 06 – 158 659 10. Ben je geïnteresseerd in de andere mogelijkheden, zoals fitness, whole body cryotherapie en ademhalingstherapie, bel dan naar 030-276 5728. Meer informatie over de HB Health Club vind je op www.hbhealthclub.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie