Afbeelding
HB Health Club

Open dagen bij HB Health Club

Advertorial_1

BUNNIK Maandag 4 januari opent HB Health Club in Bunnik. Een kleinschalige luxe gym waar je onder professionele begeleiding aan je conditie kunt werken en tegelijkertijd je immuunsysteem kunt boostenOp 19 en 20 december aanstaande en op 3 en 10 januari kun je tussen 13.00 en 17.00 uur alvast een kijkje nemen en de ontspannen sfeer proeven.

Het team van HB Health Club staat op deze dagen voor je klaar om je persoonlijk te ontvangen, rond te leiden en meer te vertellen over de mogelijkheden. Je kunt namelijk niet alleen sporten met een gekwalificeerd personal trainer en in kleine groepen. HB Health Club biedt meerdere opties om je doelen te behalen en constructief te werken aan je gezondheid, zoals het afslankprogramma CryoBodySlim. Een lifestyleprogramma met duurzaam resultaat.

KWALITEIT Kwaliteit en comfort. Dat is waar HB Health Club voor staat. Het unieke idee komt van Frans Helmer en Maria Boudchichi. Frans is als fysiotherapeut de afgelopen jaren geïnteresseerd geraakt in andere methodieken en therapieën die kunnen bijdragen aan het verkrijgen van een betere gezondheid. Samen met Maria heeft hij dit uitgewerkt tot HB Health Club, een boetiekstijl gym met aanvullende faciliteiten waar gezondheid in totaliteit wordt bekeken.

VEILIG SPORTEN Bij HB Health Club draait het om jouw gezondheid. Er wordt gesport in kleine groepen van maximaal 15 personen in een hygiënische omgeving. Er wordt voldoende geventileerd en de lucht wordt gereinigd middels een high tech circulatiesysteem waar bacteriën en virussen geen kans krijgen. ,,Bij ons kun je niet alleen veilig sporten, maar ook met plezier. Wij brengen de funfactor graag terug, zodat je met plezier je doelen haalt.”

PERSOONLIJK PLAN Als je je aanmeldt bij HB Health Club vind er een uitgebreide kennismaking plaats. Wie ben je? Wat zijn je doelen? Wat vind je belangrijk? Heb je klachten? Op basis van deze informatie zal een persoonlijk plan worden opgesteld waar je de komende drie maanden aan gaat werken met begeleiding van gediplomeerd trainers en therapeuten. Tussentijds zal er een evaluatie plaatsvinden. Hoe gaat het? Wat heb je nodig om je doelen te bereiken? Deze professionele kijk op sporten en gezondheid is uniek.

DUURZAAM AFSLANKEN CryoBodySlim is een lifestyleprogramma waar gebruik wordt gemaakt van verschillende therapieën. In een 10 weken durend programma krijg je informatie over de juiste voeding en bewegen. Met behulp van cryotherapie (-160 graden Celsius) in combinatie met cupping nemen vetcellen af in grootte en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

OPENINGSACTIE Onder de leden die zich inschrijven in december 2020 wordt een detox reis ter waarde van €1.945,- euro verloot. Een week lang genieten en werken aan je gezondheid in een luxe accommodatie. Meer informatie over de reis vind je op hbhealthtravel.nl. Alle inschrijvers in december ontvangen een mooie tas cadeau. Schrijf je je in tijdens de open dagen, betaal je bovendien geen inschrijfkosten.

WELKOM Tijdens de open dagen wordt er volledig rekening gehouden met de geldende RIVM-richtlijnen. Je kunt rekenen op een warm ontvangst. En uiteraard een hapje en drankje. Aanmelden is niet nodig. Loop gerust binnen.

HB Health Club

Afslag 4

3981 PD Bunnik

T : 06 – 5759 6819

E : info@hbhealthclub.nl

W : www.hbhealthclub.nl

advertentie