Afbeelding
Het Ambacht

Het Ambacht: Herstofferen met gevoel en passie

11 maart 2020 om 15:02 Advertorial_1

ZEIST Meubelstoffeerder Oleg Trisjin opende in april 2018 de deuren van zijn eigen Atelier Het Ambacht in Zeist. Met trots kijkt hij terug op de mooie projecten, die hij de afgelopen anderhalf jaar al heeft mogen realiseren voor uiteenlopende klanten. Atelier Het Ambacht is gespecialiseerd in het herstofferen van antieke, klassieke en design zitmeubelen.

,,De waarde van een antiek meubel wordt tevens bepaald door de mate waarin de eigenaar er aan gehecht is", zo vertelt Oleg. ,,Zeker als het gaat om een familiestuk of erfstuk heeft het meubel veel emotionele waarde en ik raad mensen dan ook altijd aan het in ere te herstellen. Ik zie het als een uitdaging het authentieke karakter van het meubelstuk te behouden en het tegelijkertijd goed in te passen in het interieur van de eigenaar, zodat het nog beter tot zijn recht komt."

DUURZAAMHEID ,,Vanuit mijn jarenlange ervaring denk ik graag mee en adviseer ik over de mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat duurzaamheid gegarandeerd is en uw meubel weer lange tijd mee gaat, maak ik uitsluitend gebruik van ambachtelijke technieken en hoogwaardige kwaliteit stoffen en materialen."

,,Na het verwijderen van de oude stoffering maakt de romp inzichtelijk welke techniek en materialen toegepast moeten worden om het meubelstuk weer in oorspronkelijke staat terug te brengen. Met veel gevoel en passie wordt uw meubelstuk hersteld, zodat u er weer jaren plezier van heeft." 

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van herstofferen of bent u op zoek naar een uniek (zit)meubel)? In de showroom van het atelier vindt u gerestaureerde meubels en andere interieurstukken, zoals lampen, klokken en decoraties. Neem alvast een kijkje op de website: www. atelierhetambacht.nl en Instagram: atelier.het.ambacht

U bent van harte welkom in:

Meubelstoffeerderij Atelier Het Ambacht voor deskundig advies.

Gebruik van ambachtelijke technieken en hoogwaardige kwaliteit stoffen en materialen.

Openingstijden:

ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur

Adres: Tiendweg 36, 3709 JP Zeist

Tel nr: 06 212 874 04

E-mail: info@atelierhetambacht.nl

www.atelierhetambacht.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie