Kim en Jim (achteraan) en andere medewerkers weten zeker dat de klanten de nieuwe wereld-HEMA zullen waarderen.
Kim en Jim (achteraan) en andere medewerkers weten zeker dat de klanten de nieuwe wereld-HEMA zullen waarderen. Babs Bouwman

Van oer-Hollands naar Global

24 februari 2020 om 07:40 Advertorial_1

Winkelen bij HEMA in werelden

WIJK BIJ DUURSTEDE De afgelopen week werd er stevig gewerkt aan de verbouwing van de HEMA aan de Klooster Leuterstraat. Medewerkers sloegen de handen ineen om de winkel in te delen naar het nieuwe 'global' concept, waarbij de artikelen ingedeeld zijn in werelden. Bij 'Women' vind je alles voor dames van kleding tot ondergoed, sokken en panty's. Daaraan vast zit de beauty-wereld met cosmetica en persoonlijke verzorging. Alles overzichtelijk bij elkaar in de buurt, zodat de klant niet meer kris kras door de winkel hoeft te lopen. Op vrijdag 14 februari was de feestelijke opening in bijzijn van de HEMA-directie. Profiteer nu nog van leuke heropenings-aanbiedingen en kom een kijkje nemen in de nieuwe wereld van de HEMA.

door Babs Bouwman

TROUW Filiaalleider Jim Streumer verheugde zich om fris aan de slag te gaan met het nieuwe concept. ,,Het zal voor de klanten best even anders zijn, maar het went vast snel", zegt Streumer. Zes jaar is hij filiaal leider en iedere dag geniet hij van de nieuwe ervaringen en het omgaan met mensen. Dat geldt ook voor teamleidster Kim, die al meer dan 10 jaar bij de HEMA werkt. ,,Ik vindt het superleuk dat klanten nu makkelijker kunnen winkelen", aldus Kim.

Trouwe medewerkers, goede verkoopcijfers en aantrekkelijke winkelindeling: geen wonder dat het filiaal onlangs genomineerd werd om beste HEMA van Nederland te worden. Een week voor de verbouwing bracht de directie een oorkonde met een bos bloemen en slingers om ze te feliciteren met de nominatie. Iedereen was blij verrast en met spanning kijken ze uit naar de uitslag op 1 april. Natuurlijk hopen ze dat rekening mee gehouden met de geplande verbouwing van het filiaal.

VERS De verbouwing zorgt ook voor een andere ruimtelijke inrichting. De brede looproutes zijn goed toegankelijk voor kinderwagens, rollators en rolstoelen. Er is nieuw meubilair en duurzame ledverlichting. Helaas heeft de vleeswarenafdeling en alle daartoe behorende versproducten in de koeling moeten wijken voor de ruimere opzet. De horeca daarentegen is aanzienlijk uitgebreid met meer tafeltjes. Profiteer van de speciale aanbiedingen in deze openingsweken. Begin de dag met een overheerlijk ontbijtje met maar liefst 5 items voor € 2,-. Of kies voor een kopje koffie met het populairste HEMA-gebakje, de tompouce voor € 3,-. Als je tijdens het winkelen even wil lunchen, probeer eens een vers afgebakken broodje met gezonde smoothie voor € 5,-. Leuk om te weten dat je eten ook kunt meenemen. Bijvoorbeeld allerlei soorten vlaaien en taarten: je kunt zelfs fototaarten bestellen, die je zelf kunt ontwerpen. Echt HEMA!

Het nieuwe concept mag dan werelds klinken: vrees niet! Gelukkig blijft HEMA loyaal aan haar eigen merk. De artikelen zijn altijd van goede kwaliteit, hebben een uniek design en zijn scherp geprijsd. Alles wordt door HEMA zelf ontwikkeld. Van handdoeken, tot rompertjes en van gebak tot regenkleding. Iedereen bij HEMA werkt met een gezamenlijke passie: het dagelijks leven van klanten makkelijker en leuker maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie