Links Marcel Ebbing en rechts Arie Jan van Winkelhoff bij de entree van het hospice
Links Marcel Ebbing en rechts Arie Jan van Winkelhoff bij de entree van het hospice Hospice Kromme Rijnstreek

Marcel Ebbing nieuwe voorzitter bestuur Hospice Kromme Rijnstreek

28 februari 2022 om 16:45 Zorg

HOUTEN De Houtense huisarts Marcel Ebbing is met ingang van 1 maart 2022 de nieuwe bestuursvoorzitter van Hospice Kromme Rijnstreek. Hij volgt hiermee Arie Jan van Winkelhoff op, die na drie jaar in die functie is teruggetreden.

Marcel Ebbing, die tevens voorzitter van de Houtense huisartsen is, kent de gespecialiseerde zorgverlening van het hospice uiteraard al langere tijd vanuit zijn functie. Hij is dan ook zeer gemotiveerd om zich daar nu ook vanuit een andere invalshoek voor in te gaan zetten. Ebbing blijft daarnaast ook nog actief als huisarts.

Arie Jan van Winkelhoff kijkt terug op drie enerverende jaren in het hospice. Mede onder zijn leiding heeft Hospice Kromme Rijnstreek de coronaperiode goed doorstaan. Vrijwilligers, verpleegkundigen en coördinatoren verliezen in hem een inspirerende persoonlijkheid, die niet alleen oog voor de belangen van het hospice had, maar ook voor hen persoonlijk. Met vertrouwen kijkt het hele team ook uit naar de samenwerking met Marcel Ebbing.

Maandagochtend 28 februari vond in het hospice aan de Handboog 8 een informele overdracht van functie en taken plaats: Arie Jan van Winkelhoff overhandigde zijn sleutel van het hospice aan zijn opvolger Marcel Ebbing.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie