De genomineerden Jeroen Broekman (links), Wilbert Vernooij (rechts) en de winnaars Michel Jansen en Edy Jansen-van Zijl met uiterst rechts Ali Dekker.
De genomineerden Jeroen Broekman (links), Wilbert Vernooij (rechts) en de winnaars Michel Jansen en Edy Jansen-van Zijl met uiterst rechts Ali Dekker. Colijn van Noort

Buitengoed de Boomgaard toonde de meeste veerkracht en won de BHIK Ondernemersprijs

24 maart 2022 om 10:50 Zakelijk

BUNNIK De prijsuitreiking werd wegens corona twee keer uitgesteld, maar woensdagavond werd de winnaar van de BHIK Ondernemersprijs dan eindelijk bekend gemaakt. Edy Jansen-van Zijl en Michel Jansen, eigenaars van Buitengoed de Boomgaard uit Bunnik namen de prijs met bescheidenheid in ontvangst. ,,We hadden het echt niet verwacht. We hebben dan ook geen speech voorbereid.”

Behalve Buitengoed de Boomgaard waren ook Broekies Verhuur en VCompany Groep genomineerd voor de prijs. Bunniks Nieuws publiceerde eerder een artikel waarin de genomineerden uitgebreid werden voorgesteld


Wethouder Ali Dekker was voorzitter van de jury en reikte de prijs uit. - Colijn van Noort

Leden van de BHIK waren woensdagavond sinds lange tijd weer echt bij elkaar. Paul Bus, voorzitter, sprak de leden toe. ,,Veerkracht was het thema van deze verkiezing en veerkracht is wat we als ondernemers allemaal iedere dag weer nodig hebben. Zeker in deze tijden waarin corona misschien verderweg lijkt, maar we nog steeds te maken hebben met personeelstekorten en oplopende prijzen voor de oorlog.”

Voorzitter van de jury, wethouder Ali Dekker, sprak de winnaars toe. ,,Het oordeel van de jury was unaniem. Jullie hadden te maken met de gevolgen van corona en de ruimtelijke ontwikkelingen in het gebied waar jullie ondernemen. Daar bovenop kwam de brand in jullie restaurant. Jullie hebben op zoveel verschillende vlakken veerkracht getoond, dat deze prijs voor jullie bestemd is.”    


Michel Jansen en Edy Jansen-van Zijl van Buitengoed de Boomgaard wonnen de BHIK Ondernemersprijs - BHIK

Wethouder Ali Dekker was voorzitter van de jury en reikte de prijs uit.
Michel Jansen en Edy Jansen-van Zijl van Buitengoed de Boomgaard wonnen de BHIK Ondernemersprijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie