Fysiotherapeuten Lisa Bos en Frank Robertz bij de vestiging in Bunnik
Fysiotherapeuten Lisa Bos en Frank Robertz bij de vestiging in Bunnik FysioVandaag

FysioVandaag specialist in de regio

Zakelijk

HOUTEN/BUNNIK FysioVandaag is al ruim 10 jaar de specialist als het gaat om de behandeling van klachten aan knie, enkel, rug en schouder. Met vestigingen in Houten, Nieuwegein, Leidsche Rijn en sinds een half jaar in Bunnik is de praktijk ruim vertegenwoordigd in de regio. De praktijk in Bunnik verwelkomt ook de inwoners van Odijk en ander omliggende plaatsen.

Naast de reguliere behandelingsmethoden, maken de fysiotherapeuten van FysioVandaag gebruik van diverse specialistische behandelingsmethoden. Denk aan shockwave therapie en flywheeltraining. Frank Robertz is eigenaar en fysiotherapeut: ,,Wij behandelen veel chronische peesgerelateerde klachten met de allernieuwste kennis en technieken.” Ieder behandelplan is maatwerk en op jou persoonlijk afgestemd.

NIEUWE BEHANDELMETHODE De fysiotherapeuten bij FysioVandaag bieden een nieuwe en innovatieve behandelmethode bij langdurige spier- en peesklachten: Percutane Electrolyse (PE) of ook wel EPTE genoemd. Frank legt uit: ,,Je kunt het zien als dry needling met een toevoeging. Je ziet de naald onder echogeleiding op je scherm. Daardoor kun je exact zien waar de pees geïrriteerd is en heel precies behandelen. Er loopt een stroompje door de pees waardoor de zuurgraad wijzigt en het weefsel en het herstel als het ware ‘aangezet’ wordt.” Er zijn inmiddels meerdere studies uitgevoerd naar de behandeling. De positieve werking en de resultaten zijn veelbelovend.

SCHOUDERNETWERK FysioVandaag is aangesloten bij het Schoudernetwerk Midden-Nederland en werkt samen met orthopeden uit het Diakonessenhuis en het Antonius Ziekenhuis. ,,Klachten aan nek en schouders kunnen ook een andere oorzaak hebben”, vertelt Frank. ,,Niet alleen een verkeerde houding, een val of overbelasting door sport kan een oorzaak zijn.” De specialisten van FysioVandaag weten uit ervaring dat nek- en schouderklachten vaak samen gaan met rugklachten: ,,Het is een drie-eenheid die met elkaar in verbinding staat. We kijken daarom naar het geheel. Anders ben je alleen bezig met symptomen en niet met het oplossen van het probleem.”

Naast het schoudernetwerk werkt FysioVandaag samen met specialisten op aansluitende vakgebieden, zoals een diëtist, podotherapeut en met personal trainers. Alles voor jouw optimale gezondheid.

WERKPLEKCHECK Heb je klachten en denk je dat dat komt door de inrichting van je werkplek? De specialisten van FysioVandaag komen bij je thuis om je werkplek op een juiste manier in te stellen. Frank: ,,We geven instructies voor je werkplek, zodat je in de juiste houding kunt werken. Daarnaast hebben we een samenwerking met leveranciers van kantoormeubilair, zodat we je kunnen helpen aan de juiste stoel bijvoorbeeld.”

GRATIS INLOOPSPREEKUUR FysioVandaag is geopend in de avonduren. Op maandagavond is er een gratis inloopspreekuur om 21.30 uur. Je kunt er terecht met al je vragen. Van jong tot oud is welkom. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Op fysiovandaag.nl vind je de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging en een online inschrijfformulier.

advertentie