Ernestine Voskuilen: wij bieden een exclusief onderhoudsabonnement.
Ernestine Voskuilen: wij bieden een exclusief onderhoudsabonnement. Vakgarage Voskuilen
advertorial

Onderhoud auto voor vast tarief

6 april 2021 om 14:31 Zakelijk

HOUTEN Vakgarage Voskuilen is gevestigd in Houten aan de Lange Schaft 24. Ze bieden full-service aanbod aan alle automerken. Ook voor elektrische auto’s. Het is een familiebedrijf pur sang. Ondernemers Henk en Ernestine Voskuilen en hun dochter Anthoniek werken met veel plezier gezamenlijk in het bedrijf.

door Claudia Verbree

Het afgelopen jaar heeft ze door alle maatregelen en beperkingen rondom corona nog scherper aan het denken gezet en kritisch laten nadenken over hun bedrijf. Ernestine: ,,Onze klanten zijn erg tevreden en komen terug. Om deze band nog meer te versterken en uit de bouwen, hebben we gekozen voor het Auto Onderhoud Plan. Een stukje zekerheid in tijden van onzekerheid.”

APK, ONDERHOUD EN PECHHULP Op autovoskuilen.nl of autoonderhoudplan.nl kun je door het invoeren van je kenteken bekijken wat de maandelijkse kosten zijn. Dit varieert tussen € 17,50 en € 30,- per jaar. Onder het abonnement vallen APK, onderhoud en pechhulp in Europa.

,,Het mooie van het lidmaatschap is dat je nu alvast kunt instappen of wanneer je auto onderhoud nodig heeft”, vertelt Ernestine. Je gaat een lidmaatschap aan van minimaal één jaar en daarna maandelijks opzegbaar. Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bij Auto Voskuilen betaal je de eerste 6 maanden geen abonnementskosten. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen buiten het Auto Onderhoud Plan. Denk aan het slijten van banden of het vervangen van een distributieriem. Vervangend vervoer, haal- en brengservice en het tussentijds bijvullen van vloeistoffen horen weer wel bij het lidmaatschap. Alle voorwaarden lees je terug op de website.

INVESTEREN KLANTRELATIE Auto Voskuilen wil met het aanbieden van het Auto Onderhoud Plan voorkomen dat het onderhoud aan je auto een aanslag is op je portemonnee. De belangrijkste drijfveer echter is het investeren in de relatie met hun klanten. Ernestine: ,, Als Vakgarage willen we alle auto’s kunnen uitlezen, resetten en software-updates voor kunnen uitvoeren. Onze werkplaats is compleet uitgerust hiervoor en onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis en ervaring. Met het aangaan van een lidmaatschap kunnen onze klanten optimaal gebruik maken hiervan. We bouwen samen aan een langdurige relatie. Een win-win situatie.”

EXCLUSIEF Het Auto Onderhoud Plan is exclusief in Houten en omstreken. En ook geschikt voor bedrijfsauto’s. Meer informatie? Doe de kentekencheck op autovoskuilen.nl. Het onderhoud van de auto is een terugkerende kostenpost. En over het algemeen valt bij iedere servicebeurt of APK keuring de prijs tegen. Auto Voskuilen biedt als oplossing het Auto Onderhoud Plan. Dat is APK, onderhoud en pechhulp voor een vast bedrag per maand. Exclusief in Houten en omgeving en ook geschikt voor bedrijfsauto’s.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie