Afbeelding
Bakkerij Vonk

Winnaar eindejaarsfotoquiz wint goodiebag Bakkerij Vonk

11 januari 2021 om 14:50 Zakelijk

BUNNIK In de laatste Bunniks Nieuws van 2020 hadden we twee pagina’s ingeruild voor een eindejaarsfotoquiz. Uit iedere maand van 2020 toonden we een deel van een nieuwsfoto uit die maand, waarbij de lezers moesten raden over welk nieuwsfeit het ging. Op die manier konden twaalf letters verzameld worden die de oplossing vormden. 

De quiz viel in de smaak, want onze mailbox stroomde vol met goede oplossingen en enthousiaste reacties. Uit de goede oplossingen hebben we via loting één winnaar aangewezen. Dat werd Anita Werensteijn-Honingh, die ‘kerstmaaltijd’ als correcte oplossing doorgaf. Het was nog niet meegevallen om tot dat antwoord te komen, schreef ze: ,,Het was wel een beetje een uitdaging omdat we pas sinds september in de gemeente wonen. Maar dat is vooral een compliment voor de leuk bedachte alternatieve antwoorden!” 

Een leuke binnenkomer dus in de gemeente Bunnik, en al helemaal omdat ze als winnaar zaterdag een goodiebag boordevol heerlijkheden kreeg overhandigd van Bakkerij Vonk aan het Slot in Bunnik! (www.bakkervonk.nl)

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie