Joep en Ferdinand Harts
Joep en Ferdinand Harts Ferdinand Harts

Vader en zoon starten mobiele fietsenmakerij

12 september 2020 om 08:44 Zakelijk

WERKHOVEN Veel mensen in Werkhoven wisten Fiets Fix al te vinden. Naast school sleutelt de 16 jarige Joep Harts uit Werkhoven aan alles wat rijden kan. Wat begon als bijverdienste om zijn fietshobby te kunnen betalen is nu het startpunt van een echte fietsenmakerij. Samen met zijn vader Ferdinand start hij officieel Fiets Fix Werkhoven.

Omdat Joep in september aan een technische opleiding begint ligt een samenwerking voor de hand. Samen bouwen ze de zaak op zodat Joep zich ook goed kan blijven focussen op school. En als Joep er aan toe is kan hij alleen doorgaan. Ferdinand: ,,Als jochie was het ook mijn droom om fietsenmaker te worden. Heel gaaf om dit nu met én voor Joep te doen. Samen hebben we genoeg technische kennis en capaciteit om professionele service te verlenen.”

EERST EVEN BELLEN Mensen kunnen bij Fiets Fix Werkhoven voor allerlei fietsreparaties terecht. Vader en zoon werken mobiel, dat wil zeggen dat ze zoveel mogelijk op afspraak werken. Niet alleen vanwege Corona, maar omdat ze de reparaties op verschillende locaties uitvoeren. Ferdinand: ,,Wij vragen mensen dan ook eerst te bellen voor een afspraak. Als u binnen Werkhoven woont bieden wij een gratis haal & brengservice. Ook voor Cothen kunnen wij fietsreparaties uitvoeren. U kunt ons bereiken op nummer 0343-552148.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie