Hoe trek je Chinese toeristen aan?
Hoe trek je Chinese toeristen aan? Match with China

Chinees toerisme workshop

18 oktober 2019 om 07:43 Zakelijk

BUNNIK Op dinsdag 5 november organiseert Match with China in Bunnik de workshop "Bent u klaar voor de Chinese toerist?"


Steeds meer Chinese toeristen bezoeken ons land. De verwachting is dat dit aantal in de toekomst zal gaan toenemen, tot 800.000 in 2020. Onder hen zijn steeds meer Chinese toeristen voor wie Europa in zes dagen niet meer interessant is. Zij zijn op zoek naar onvergetelijke en unieke ervaringen, en hoeven niet per se meer alleen de hoogtepunten te zien.

Nederland heeft op dit vlak veel te bieden en daarom is dit een geweldige kans voor het Nederlands toeristisch bedrijfsleven! Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hoe trek je ze aan? Wie zijn deze Chinese toeristen eigenlijk: hoe denken ze, wat vinden ze leuk en wat juist niet?
Speciaal voor bedrijven en organisaties die antwoord zoeken op dergelijke vragen en voor iedereen die wil weten wat het Chinees toerisme naar Nederland voor mogelijkheden biedt, organiseert Match with China op dinsdag 5 november de workshop "Bent u klaar voor de Chinese toerist?".

Deze dag krijgt u via een aantal presentaties en discussies zicht op de Chinese toerist, op hun wensen en ook in hoeverre u voorbereid bent op de komst van deze Chinese toeristen. De workshop is deels gebaseerd op de basis-training van het gerenommeerde Duitse China Outbound Tourism Research institute (COTRI) en deels aangepast aan de specifieke situatie in Nederland.

Praktische informatie 

Waar: Bunnik
Wanneer: dinsdag 5 november 09.00-16.00 uur
Prijs: 225 euro per persoon (excl. 21% btw).
Aanmelden: stuur een e-mail naar info@matchwithchina.com
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie