Van linksboven, met de klok mee: Ali Dekker (D66), Koen van Gulik (P21), Maarten van Vulpen (CDA) en Thies van den Berg (VVD)
Van linksboven, met de klok mee: Ali Dekker (D66), Koen van Gulik (P21), Maarten van Vulpen (CDA) en Thies van den Berg (VVD) Foto's door partijen

Lijsttrekkers voor lokale verkiezingen bekend

11 januari 2022 om 10:00 Politiek

BUNNIK Bij de verkiezingen van 16 maart doen dit jaar twee nieuwe partijen mee: D66 en de VVD, nu nog samenwerkend binnen De Liberalen. Bunniks Belang komt niet meer terug. De partijen P21 en CDA staan ook weer in de startblokken. Dinsdag 11 januari maakte P21 als laatste partij de lijsttrekker bekend. Hieronder stellen wij alle lijsttrekkers kort aan u voor. 

Ali Dekker (D66) is sinds juli 2019 wethouder voor De Liberalen, met onder meer de portefeuilles mobiliteit en economie. Eerder was zij al wethouder in Bunnik, in de periode 1994 - 2001. Zij woont in Odijk. 

Koen van Gulik (P21) zit sinds 2018 in de raad, eerst als fractie-assistent en vanaf 2019 als raadslid. Koen woont sinds 2008 in Bunnik en werkt als uitgever bij Uitgeverij Wereldbibliotheek.

Maarten van Vulpen (CDA) is nu fractie assistent van de CDA. Hij woont al jaren met zijn partner en kinderen in Odijk en groeide op in Bunnik. Maarten is ondernemer en heeft samen met compagnons een ICT-bedrijf.

Thies van den Berg (VVD) is nu nog raadslid voor De Liberalen. Binnen die partij is hij al bijna 10 jaar actief. Samen met vrouw en kinderen woont hij in Odijk. Hij is werkzaam bij een pensioenorganisatie.

In februari en maart verschijnen in het BunniksNieuws interviews met deze lijsttrekkers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie