Vanavond gaat het ook over de barrière die de N229 vormt tussen het bestaande Odijk en de nieuwe wijk met 1000 woningen
Vanavond gaat het ook over de barrière die de N229 vormt tussen het bestaande Odijk en de nieuwe wijk met 1000 woningen Kuun Jenniskens

Vanavond regent het moties en amendementen bij Eisen Odijk-west

15 april 2021 om 11:25 Politiek

ODIJK Vanavond om 21:30 uur komen er 18 moties en amendementen voorbij. Hiervan zijn er 14 van P21. Zo gebeurt er precies waar De Liberalen bij het vorige Open Huis zo boos over waren. Onderwerp is het vaststellen van het Programma van Eisen voor de 1000 woningen die ten westen van Odijk worden gebouwd. De Kersenweide.

door Kuun Jenniskens

Het gaat hier om de portefeuille van Ali Dekker (De Liberalen). P21 heeft het voornemen om vanavond tien amendementen en vier moties in te dienen. P21 vormt samen met De Liberalen de coalitie. Het feit dat P21 nog zaken wil aanscherpen geeft de nodige trammelant in de coalitie.

Vanuit de oppositie heeft Bunniks Belang drie moties in petto, en het CDA heeft één amendement klaar liggen.

Het belooft een spannend debat te worden. Deze raadsvergadering is voor iedereen via een livestream te volgen via bunnik.nl.

UPDATE 16 uur Inmiddels zijn het 10 moties en 12 amendementen geworden. Ook De Liberalen hebben moties en amendementen ingediend en steunen soms ook P21.

UPDATE Deze vergadering is inmiddels vervroegd naar 19:30 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie