Zowel ouders van kinderen met zwemles als senioren kwamen naar het gemeentehuis om de petitie te overhandigen
Zowel ouders van kinderen met zwemles als senioren kwamen naar het gemeentehuis om de petitie te overhandigen Agnes Corbeij

Petitie tegen sluiting zwembad overhandigd aan gemeenteraad

2 juli 2020 om 19:53 Politiek

ODIJK Tientallen kinderen mochten vanavond later naar bed dan normaal. Zij liepen rond 19.15 uur met zwembandjes om de armen of een zwemvestje aan rond het gemeentehuis. Voorafgaand aan het Open Huis en de gemeenteraadsvergadering werden voor de deur van het gemeentehuis honderden handtekeningen overhandigd. De ondertekenaars vragen de gemeenteraad om haar best te doen het zwembad open te houden. 

Vorige week werd bekend dat Laco de deuren van zwembad Bunnik de deuren sluit. De woordvoerder van de actiegroep: ,,We begrijpen dat de gemeente geen zak geld heeft klaar staan. Maar heeft de gemeente echt alles gedaan om het zwembad open te houden? We denken graag mee met oplossingen." De petitie kwam zowel van ouders van kinderen die zwemles hebben als van senioren die graag in het eigen dorp blijven zwemmen. 

Burgemeester Ruud van Bennekom nam de handtekeningen in ontvangst als voorzitter van de gemeenteraad. Een groot deel van de raad was aanwezig. Van Bennekom beloofde de ondertekenaars dat zij een antwoord zouden krijgen op de vragen.   

Zowel ouders van kinderen met zwemles als senioren kwamen naar het gemeentehuis om de petitie te overhandigen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie