Afbeelding
Gemeente Bunnik

Vergunningen zonnevelden liggen ter inzage

20 december 2019 om 07:30 Politiek

WERKHOVEN Sinds 18 december liggen de vergunningen ter inzage van de twee zonnevelden tussen Odijk en Werkhoven. Vanaf nu is mogelijk een zienswijze in te dienen. In de aanvraag staan de bouw van zonnepanelen, inclusief omheining en trafo's. Verder gaat het over het afwijken van het bestemmingsplan en het uitvoeren van de landschappelijke inpassing.

door Kuun Jenniskens
De stukken liggen met ingang van 18 december 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Odijk. De Vlowijkerzonneweide is gesitueerd ter hoogte van nummer 41 te Werkhoven. Het zonnepark Werkhoven is omschreven als liggend op de percelen tussen Achterdijk en Werkhovenseweg ten noorden van Oostromsdijkje 3 in Werkhoven.

ZIENSWIJZEN Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen / adviezen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. De gemeente adviseert om een afspraak te maken met de behandelend medewerker.

BEROEP De gemeente laat weten dat een beroep tegen de uiteindelijke beschikking alleen kan worden ingediend, als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking - en men daarnaast ook belanghebbende is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie