Afbeelding
Foto: Unsplash

Met de auto op vakantie? Deze items zijn onmisbaar voor onderweg

13 oktober 2023 om 15:00 Partnercontent

Ga je binnenkort op vakantie met de auto? Als je een lange rit gaat maken, is het wel zo fijn als dit soepel verloopt. Het is daarom goed om te weten hoe je jouw rit zo comfortabel mogelijk maakt. Om dat voor elkaar te krijgen, komen een aantal items goed van pas. Welke items onmisbaar zijn voor onderweg? Wij sommen het hieronder voor je op!

Hulpmiddelen voor de navigatie

Navigatie is een must als je op vakantie gaat met de auto. Het is daarom belangrijk om hierover te beschikken. Denk bijvoorbeeld aan een extern GPS-navigatiesysteem in je voertuig. Zo’n systeem helpt je erbij om de route op de juiste manier te volgen.

Tegenwoordig is het volgen van een route ook eenvoudig via een smartphone. Als je hier de voorkeur aan geeft, is het slim om zulke apps van tevoren te downloaden. Houd er wel rekening mee dat je telefoon in dit geval snel leeg kan gaan. Plaats een telefoonhouder in de auto om je smartphone te bevestigen.

Een koelbox

Een ander item dat goed van pas komt onderweg, is een koelbox. Je neemt ongetwijfeld eten en drinken mee als je een lange rit op de planning hebt. Om deze lekker koel te houden, is een koelbox ideaal. Als je hiernaar op zoek bent, kun je deze 12V koelbox overwegen. Deze sluit je eenvoudig aan op de aanstekerplug in je voertuig. Verfrissende drankjes en vers eten maken je reis aangenamer, dus het is zeker slim om een koelbox mee te nemen.

Een EHBO-box

Een EHBO-box is ook altijd handig om mee te hebben tijdens je autorit. Deze kit is gevuld met onder meer pijnstillers, pleisters, verbandmiddelen en ga zo maar door. Je hoopt natuurlijk dat je deze box niet hoeft te gebruiken, maar je weet nooit hoe de rit verloopt. Het is daarom beter om deze altijd bij je te hebben.

Opladers

Zorg ervoor dat je in je auto ook de juiste opladers hebt. Bijvoorbeeld voor je smartphone of je GPS-navigatiesysteem. Zo voorkom je dat je straks met lege apparatuur komt te zitten. Als je niet in staat bent om in je auto op te laden, is het slim om een powerbank mee te nemen. Deze externe batterij zorgt ervoor dat je niet met een lege telefoon komt te zitten. Een powerbank is compact en daardoor ook heel eenvoudig om mee te nemen.

Van een compressor koelbox tot een EHBO-kit, deze items hierboven zijn handig om mee te nemen als je met de auto op vakantie gaat. Zorg voor een goede voorbereiding, zodat je straks zonder stress naar je vakantiebestemming kunt rijden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie