De vorige editie van Werkhoven Loopt.
De vorige editie van Werkhoven Loopt. Werkhoven Loopt

Inschrijving geopend voor Werkhoven Loopt

29 mei 2023 om 08:45 Overig

WERKHOVEN Het hardloopfeestje Werkhoven Loopt vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 september. ,,De inschrijving is geopend, de sponsoren zijn bevestigd en een mooi maar bovenal gezellig programma staat klaar”, aldus de organisatie van het hardloopfestijn.

Er is een 1 km Vcompany Kidsrun, 2 km Vcompany Kidsrun, 5 km WoningPlus makelaardij en een 10 km van De Strakke Hand.

Dit jaar staat in het teken van SAMEN! ,,Doe samen met collega’s, vrienden of sport-teamgenoten mee aan de 5 km  teamrun van Werkhoven Loopt. Een team bestaat uit 4 tot 6 lopers. Kortom, doe gezellig mee en meld je direct aan op onze website”

Vrijwilligers gezocht

Zonder de inzet van vrijwilligers kan een evenement als Werkhoven Loopt niet bestaan. ,,Mocht jij zelf niet hardlopen en/of ken je iemand die op 16 september de handjes uit de mouwen zou willen steken? Mooi! We zijn namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers voor o.a. het regelen van het verkeer, uitreiken van startnummers, waterposten, voor- en achterfietsers, EHBO en opbouwen en afbreken van de Brink”, laat de organisatie weten.

Wil je ook jouw steentje bijdragen aan dit evenement? Vrijwilligers hoeven in principe alleen op de dag zelf beschikbaar te zijn. Meld je dan aan via info@werkhovenloopt.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie