Afbeelding
Madeleine Groenhof

Lustrum Lichttoernooi SV Odijk Tennis zeer geslaagd

11 oktober 2021 om 13:01 Overig

ODIJK Bij SV Odijk vond afgelopen week het Lichttoernooi plaats, dat dit jaar in het teken stond van het 50-jarig bestaan van de vereniging. ,,Er werden fantastische wedstrijden gespeeld, het weer zat behoorlijk mee en de sfeer op het terras was erg gezellig”, vertelt Madeline Groenhof van de vereniging. 

Tijdens het finaleweekend op zaterdag 9 oktober was er ‘s middags een receptie voor genodigden en ‘s avonds een groot feest voor alle leden van de club. 

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING Tijdens de receptie ontving Henk Pruijssers, jarenlange vrijwilliger van de tennisclub, een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Ruud van Bennekom. 

De voorzitter van de vereniging, Reinout van Elst, benadrukte in zijn speech ook het belang van vrijwilligers. ,,Het gaat goed met onze vereniging. Het ledenaantal blijft stabiel, stijgt licht en we onderzoeken de mogelijkheden van uitbreiding met padelbanen. Bovenal zijn onze vrijwilligers actief en dat is het belangrijkste voor onze club”, aldus een trotse voorzitter. 

BORD De voorzitter ontving van Mariette Verbruggen en Evelin Kerkhof, vertegenwoordigd namens de KNLTB, een bord voor aan de gevel van het clubhuis met vermelding van het 50-jarig bestaan. 

DAK ERAF Tijdens het feest op zaterdagavond ging het dak eraf, mede dankzij de geweldige band. Op zondag werden de finales gespeeld en was het, mede dankzij het mooie najaarsweer, wederom genieten.

Op de foto de organisatoren van het Lustrum Lichttoernooi (vlnr): Peter Goes, Simone van Delft, Robertha Gijsbertsen, Sandra Nolens, Renske IJsseling, Jessy Neffke, Martijn Keunen en Bart den Hollander (afwezig: Jeroen Kassing).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie