Jan Kühne van Bouwbedrijf Kühne BV en Ben Greeven en zijn vrouw Ineke van de Voort van Sunnycamp
Jan Kühne van Bouwbedrijf Kühne BV en Ben Greeven en zijn vrouw Ineke van de Voort van Sunnycamp SV Odijk

Nieuwe bankjes op alle tennisbanen SV Odijk

20 april 2021 om 13:00 Tennis

ODIJK Alle bankjes van SV Odijk tennis zijn vernieuwd van een plastic bankje naar een veel steviger exemplaar. Deze actie is onderdeel van het 50-jarig jubileum dit jaar. ,,De jubileumcommissie heeft in samenwerking met de sponsoring voor dit mooie resultaat gezorgd. Het bestuur heeft het voorstel met begroting hiervoor goedgekeurd, vertelt Anja Veenstra van de tennisvereniging.

De nieuwe bankjes zijn duurzaam, onderhoudsarm en vandalisme bestendig. Van de 12 bankjes zijn er 3 door sponsors gefinancierd. Madeleine Groenhof heeft met haar bedrijf ‘Via Madeleine’ 2 bankjes bekostigd en ‘Sempergreen’ heeft er één voor zijn rekening genomen. ,,Onze vereniging heeft een trouwe groep reclamedoek sponsors, die ieder jaar onze vereniging steunen en op die manier extra activiteiten mogelijk maken en de exploitatie gezond houden. Om wat terug te doen voor onze sponsors is bedacht op alle bankjes de logo’s van de sponsors aan te brengen. Voor zover wij weten is deze manier van reclame voeren nog niet gezien bij andere tennisverenigingen. Helaas kwamen we één bankje tekort daarom prijkt sponsor Barrique op de voorkant van de tribunes bij baan 4 en 5.”

Op 17 en 18 april zijn alle sponsors na elkaar uitgenodigd op het tennispark om onder het genot van een glaasje bubbels en wat lekkers ‘hun’ bankje te onthullen.

Ben Greeven (Sunnycamp) en Jan Kühne kwamen samen hun sponsorbankje bekijken. Het zijn neven van elkaar en zijn al jarenlang een trouwe sponsor van SV Odijk Tennis.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie