Afbeelding
Yvon Hoogendijk

Lego ® bouwwedstrijd in Bunnik begonnen: Bouw je eigen monument

23 maart 2020 om 07:39 Overig

BUNNIK Open monumentendag Bunnik is een bouwwedstrijd begonnen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Hoe werkt het? Bouw een groots, kleurig, fantasierijk of gek monument van je eigen Lego®-stenen. Het mag een kerk, kasteel, boerderij, toren en dergelijk zijn, als het maar op een monument lijkt. Meet het bouwwerk op en maak er foto's en/of video's van. Stuur deze informatie met jouw gegevens op naar omdbunnik@gmail.com.

Een deskundige jury bekijkt alle inzendingen en maakt tijdens Open Monumentendag op zaterdag 12 september de winnaars bekend van het mooiste, gekste en grootste monument. De prijzen zijn prachtige Lego®-bouwdozen uit de serie 'architectuur'.

BARBARAKERK BUNNIK Als het je lukt jouw bouwwerk te behouden of te herbouwen, dan kun je het ook op 12 september in de Barbarakerk in Bunnik laten zien aan de bezoekers. Lukt dat niet? Geen probleem, dan hangt de organisatie de foto's op of laten ze jouw video zien. In de kerk zijn op deze dag ook de andere ingezonden Lego®-monumenten te bewonderen, kun je nieuwe ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen.

Meer informatie: Yvon Hoogendijk Comité Open Monumentendag Bunnik . 06-53562620

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie