Afbeelding

Enthousiasme op allereerste schoolhockeytoernooi in Bunnik

30 maart 2024 om 14:45 Overig

BUNNIK Woensdag werd het allereerste schoolhockeytoernooi voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen in Bunnik, Odijk en Werkhoven georganiseerd. Hiervoor hebben HC Kromme Rijn en Bunnik Beweegt de handen ineen geslagen.

Het enthousiasme was zeer groot bij de 22 teams die zich hadden aangemeld. Meer dan 180 kinderen waren op de velden aan het spelen. Tot het einde toe was spannend wie er zouden gaan winnen. Uiteindelijk ging de eerste prijs naar De Dansende Bananen en opeenvolgend naar de Zwarte @pen, de Megaflatsers en de Sticky Sticks. Daarnaast vielen de Oempaloempa’s in de prijzen voor de meest originele teamnaam en de Beverbende voor de leukste outfit.

Als er nog basisschoolkinderen zijn die graag een keer een proefles willen, voor hen wordt erop 15 april (groepen 7 & 8) en 17 april (groepen 3 t/m 6) een Vriendjes & Vriendinnetjesdag georganiseerd. Ook als je niemand kent bij de hockeyclub ben je van harte welkom. Stuur dan een mail naar info@hckrommerijn.nl om aan te melden. 

Tot slot: HC Kromme Rijn heeft nog steeds ruimte voor sponsoren. Eventuele interesse kan worden gemeld aansponsor@hckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie