Eerste woningen Rhijnhaeghe opgeleverd
Eerste woningen Rhijnhaeghe opgeleverd gemeente Bunnik

Eerste tien huurwoningen Rhijnhaeghe opgeleverd

20 juli 2021 om 17:22 Nieuwbouw

BUNNIK Op maandag 19 en dinsdag 20 juli vond de oplevering van tien huurwoningen van het project Rhijnhaeghe in Bunnik plaats door ontwikkelaar Sustay. Beheerder Van ’t Hof Rijnland overhandigde, verdeeld over twee dagen, elk uur de sleutels aan de nieuwe bewoners. Dit is de eerste oplevering van in totaal 91 woningen die onderdeel zijn van de nieuwe woonbuurt Rhijnhaeghe.


Van ’t Hof Rijnland, de beheerder van de rijwoningen, heeft veel maatregelen genomen om de oplevering coronaproof te laten verlopen. Zo is er verspreid over 2 dagen opgeleverd, om hiermee onderling contact tot een minimum te beperken.

De tien rijwoningen, verdeeld over 2 blokken, zijn in slechts 20 weken gerealiseerd. Alle woningen zijn voorzien van 3 woonlagen, waaronder een ruime zolder, luxe keuken en badkamer, een eigen parkeerplaats én een royale voor- en achtertuin. De voortuinen worden in het najaar nog voorzien van een groene haag. Bovendien zijn alle ‘full-electric’ woningen geheel nul-op-de-meter. Dat komt onder andere door 24 tot 29 zonnepanelen per woning. Sustay en Schutte leverden dit type rijwoningen al eerder op in Waalwijk (project Mercatorhof). Daar krijgen de bewoners bij normaal gebruik zelfs geld terug op de energierekening.

De nieuwe, kleinschalige woonbuurt Rhijnhaeghe wordt gebouwd door Schutte Bouwbedrijf. Momenteel zijn zij nog volop bezig met de bouw van 6 twee onder één kap woningen en 75 appartementen. Het gehele project Rhijnhaeghe is waarschijnlijk eind 2021 opgeleverd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie