Afbeelding
Gemeente Bunnik

Maandelijks OV-inloopspreekuur in Bibliotheek Bunnik

16 november 2023 om 10:15 Maatschappelijk

BUNNIK Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De gemeente Bunnik vindt het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met de bibliotheek vanaf november maandelijks een OV-inloopspreekuur.

Bunnik: ,,Tijdens dit spreekuur geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met de trein en bus. Zo helpen zij leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Door het te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.”

Het eerste inloopspreekuur is op dinsdag 21 november van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek Bunnik aan de Camminghalaan 27c.

Ook kunnen inwoners bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten dagelijks klaar om alle OV-vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar op 033-2082380. Dat kan op maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en  maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur .

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die anderen op weg helpen. Bunnik: ,,Zij staan u graag te woord.” 

Kijk voor meer informatie op www.doemeemethetov.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie