Mark van der Jagt
Mark van der Jagt Gemeente Bunnik

Gemeentesecretaris Bunnik Gert Veenhof met pensioen; opvolger wordt Mark van der Jagt

5 juni 2023 om 16:16 Maatschappelijk

BUNNIK Na een dienstverband van 22 jaar is gemeentesecretaris Gert Veenhof op eigen verzoek met stille trom vertrokken om van zijn pensioen te gaan genieten. Op donderdag 1 juni nam hij afscheid met een symposium voor genodigden met als thema ‘Tegenspraak en ambtelijk vakmanschap’. Een interview met Bunniks Nieuws sloeg hij in alle bescheidenheid af. In de coulissen staat inmiddels een nieuwe opvolger klaar: Mark van der Jagt gaat per 21 augustus 2023 als gemeentesecretaris / directeur aan de slag in de gemeente Bunnik. 

Mark van der Jagt is nu werkzaam bij 1Stroom, de gezamenlijke ambtelijke organisatie van gemeenten Duiven en Westervoort, waar hij sinds 2020 algemeen directeur is. Voor die tijd werkte hij vier jaar als adjunct-directeur bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland. Mark is 47 jaar en woont in het naburige Leersum. Mark van der Jagt: ,,Bunnik is een prachtige groene gemeente met een rijke historie en duurzame toekomst. Als gemeentesecretaris ga ik mij inzetten voor de verdere ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie en positionering van Bunnik in de regio. Op deze wijze wil ik bijdragen aan de best mogelijke dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Ik kijk er naar uit om samen met het college, alle collega’s, de gemeenteraad en samenleving te werken aan de opgaven van Bunnik.”

Het Bunniks college geeft aan blij te zijn met zijn indiensttreding en ziet in Mark een ervaren en gemotiveerde gemeentesecretaris die in staat is om de organisatie een stap verder te brengen en concrete resultaten te boeken. Zij herkennen in hem de benaderbare leider en solide adviseur die zich verbindt aan de maatschappelijke opgaven van de gemeente Bunnik. Burgemeester Ruud van Bennekom: ,,Je zoekt in een gemeentesecretaris altijd iemand die van alle markten thuis is en we denken die met Mark van der Jagt gevonden te hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat Mark de ambtelijke organisatie verder weet te ontwikkelen en goed weet te loodsen bij alle opgaven waar we als gemeente voor staan.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie