Mustafa Jafari is aan de ene kant in shock door de gebeurtenissen, aan de andere kant is hij vastbesloten zijn winkel opnieuw op te bouwen.
Mustafa Jafari is aan de ene kant in shock door de gebeurtenissen, aan de andere kant is hij vastbesloten zijn winkel opnieuw op te bouwen. Agnes Corbeij

Meiden houden inzamelingsactie Angeles Mode

15 maart 2022 om 11:57 Maatschappelijk

ODIJK Gina van Zuilen (25) en haar zusje Donna (23) zijn een inzamelingsactie gestart voor Mustafa Jafari van Angeles Mode in Odijk. Vorige week brak daar brand uit. Ondanks dat hij niet verzekerd is voor brand, is Mustafa vastbesloten zijn winkel te heropenen, zo liet hij eerder weten in de krant.

,,Wij zagen het nieuwsbericht in het Bunniks Nieuws en we wilden graag wat betekenen voor hem. Wij komen daar regelmatig in de winkel voor kleding te repareren en pakketjes af te geven. Wij hebben Mustafa ook ingelicht over de actie.”

Via de deze link kan gedoneerd worden en alle opbrengst gaat naar Angeles Mode toe: https://gofund.me/fe611a69Is. ,,We willen zoveel mogelijk mensen bereiken om te doneren aan Mustafa Jafari.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie