De Kromme Haan Voor Morris, achter (li-re) Callista, Levi en Robbin.
De Kromme Haan Voor Morris, achter (li-re) Callista, Levi en Robbin. De Kromme Haan

Jongeren willen een theater

22 september 2021 om 15:00 Maatschappelijk

BUNNIK Grote kans dat je vrijdag promotieteam ‘de Haantjes’ in de wijk zag lopen. Zij deelde informatie over de Kromme Haan en waarom het volgens hen zo belangrijk is dat er een theater gaat komen in Bunnik.

,,Bunnik heeft nu nog geen theater, er zijn veel creatieve kinderen dus dan moet er ook een plek zijn voor ons om dingen uit te proberen en natuurlijk ook leuk om naar een voorstelling te kijken”, zegt de 13-jarige Morris. ,,Soms is het saai in het dorp, het is wel leuk als er meer te doen is en dat mensen uit andere plaatsen ook eens naar Bunnik komen”, vult Siebe van 14 jaar aan.

DONATEURS De Kromme Haan is een plek voor de spelende mens met creatieve workshopruimte en theater. Het theater wordt zonder subsidie opgebouwd met de inzet van veel vrijwilligers en nu zoekt de Kromme Haan donateurs om nog een laatste financieel zetje te geven zodat de plannen verder gerealiseerd kunnen worden. Plannen zoals een kleine programmering, spelletjesavonden en creatieve workshops voor jong & oud. 

Als tegenprestatie ontvangen donateurs een middag vol cultuur, zoals op zondag 26 september met het festival ‘Paraderen’. ,,Jij een leuke middag en de Kromme Haan krijgt met jouw bijdrage een donatie voor de verdere opbouw van het theater. Het is een culturele middag vol met voorstellingen, workshops en acts. Het is ook hét uitgelezen moment om het podium van de Kromme Haan te komen bewonderen.”

Op www.voordekunst.nl (zoek op de spelende mens) staat alles over dit project en het is ook dé plek om kaartjes te reserveren voor dit festival.

De locatie voorheen bekend als de cultuurschuur is omgetoverd tot een speelse ontmoetingsplek met theater en creatieve workshop ruimte.

meer informatie over dit project en de ruimte; Margo Jungerius, 0651227540

Foto; de Kromme Haan

Voor; Morris

Achter (li-re) Callista, Levi, Robbin

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie