Afbeelding
Idea

Kinderboekenweek in Zeist en Bunnik

Activiteiten

BUNNIK De Kinderboekenweek komt er aan! Heb jij zin om te weten te komen wat je later wilt worden? Kom dan tijdens de Kinderboekenweek (6 t/m 17 oktober) naar Bibliotheek Idea. Hier kun je van alles beleven en ontdekken rondom het thema Beroepen.

SPEURTOCHT Doe mee met de stickerspeurtocht! Kinderen vanaf 6 jaar gaan aan de slag met een opdrachtvel met waar/ niet waar vragen rondom leuke weetjes over hele bijzondere beroepen. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje!

WORKSHOPMIDDAG Op woensdag 6 oktober (Zeist) en woensdag 13 oktober (Bunnik) is in de Bibliotheek van alles te beleven. Maak een GIF-je, luister naar wat een illustrator nou eigenlijk doet, dans lekker mee op swingende muziek en duik mee in een avontuur van theatergroep ZieZus over een prinsesje dat heel graag wil zingen…
Tijd Zeist: 15.00-17.00 uur
Tijd Bunnik: 14.00-16.30 uur
Leeftijd: kinderen van 4 t/m 12 jaar
Toegang is gratis, graag wel opgeven via ideacultuur.nl/kinderboekenweek

KINDERBOEKENFEEST Ben jij gek op boeken en heb je zin om échte kinderboekenschrijvers te ontmoeten? Kom dan naar hét Kinderboekenfeest in Zeist! Ontmoet Boer Boris (Ted van Lieshout & Philip Hopman), Linda Dielemans (Brons), Sanne Rooseboom (Ministerie van Oplossingen) en Tjarko van der Pol (Rotbeesten). Geniet ook van de show ‘Bananen zijn belangrijk’ van Erik en Lot van Os.
Tijd: 12.00 uur en 13.45 uur
Leeftijd: kinderen van 4 t/m 12 jaar
Toegang: €7,50, tickets via Figi Zeist
 www.kinderboekenfeestzeist.nl

GRATIS LID Iedereen tot 18 jaar kan gratis lid worden van Bibliotheek Idea en gratis boeken lenen. Kinderen kunnen zich samen met een ouder of verzorger inschrijven bij Bibliotheek Idea en via www.ideacultuur.nl. Het is belangrijk dat het kind of de begeleider bij het afhalen van het pasje een legitimatiebewijs meeneemt.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie