Lin Vliegenthart, Dorine Donders (Netwerk medewerker publieksservice Bibliotheek Bunnik en Bilthoven) en Rosan Vernooij (Vestingingscoordinator Bibliotheek Bunnik) in het leescafé, waar ook het Repair Café gestart wordt in september.
Lin Vliegenthart, Dorine Donders (Netwerk medewerker publieksservice Bibliotheek Bunnik en Bilthoven) en Rosan Vernooij (Vestingingscoordinator Bibliotheek Bunnik) in het leescafé, waar ook het Repair Café gestart wordt in september. Repair Café

Repair Café Bunnik gaat van start

13 augustus 2021 om 11:00 Maatschappelijk

BUNNIK In het leescafé van Bibliotheek Idea Bunnik draait het op zaterdag 4 september allemaal om repareren. Tussen 10:30 en 13:30 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, speelgoed, servies... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie