Afbeelding
Chantal van der Leest

Adecco collega’s sporten 24 uur non-stop voor zieke kinderen en hun familie

28 juni 2021 om 17:15 Maatschappelijk

BUNNIK De homerun betekent 24 uur lang non-stop in estafette 240 kilometer hardlopen voor het goede doel. In het weekend van 26 en 27 juni heeft Chantal van der Leest dat met haar team gedaan. Met dag en nacht bikkelen zamelden zij geld in voor Ronald McDonald Huis Utrecht. Zij hebben hun streefbedrag van €17.000,- bereikt en samen hebben alle deelnemende teams ruim 1,5 miljoen euro opgehaald. Met de tijdregistratie van alle trainingen heeft het team tevens bijgedragen aan Win4Youth, het goede doel waar Adecco zich voor inzet.

Zaterdagochtend om 12.00 uur ging het sportieve team Adecco Win4Youth van start vanaf ’t Wapen van Bunnik, tegelijkertijd met zo’n 1.400 andere deelnemers in heel Nederland. 

ZES ETAPPES Tijdens de zes etappes werden zij begeleid door een busje met muziek, waardoor de sfeer er goed in zat en het weer zat ook nog eens mee; al met al een heel geslaagd sportevenement voor het goede doel!

Naast de sponsors van geld, zijn er ook sponsors die dit homerun team in andere vormen hebben gesponsord, zoals ’t Wapen van Bunnik als vast honk met heerlijke drankjes en een buffet, Vrumona de drankjes onderweg, Da Francesca lekkere grote pizza’s, garage Karssen het busje en Broekies kidsfun de start- en finish boog.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie