Afbeelding
Lionsclub Bunnik

Kerstpakkettenactie Lionsclub Bunnik dit jaar anders

15 december 2020 om 16:32 Maatschappelijk

BUNNIK De jaarlijkse actie van de Lionsclub Bunnik om pakketten samen te stellen voor mensen met een “smalle beurs” in de gemeente Bunnik verloopt dit jaar anders dan in de afgelopen jaren. Werden in voorafgaande jaren bezoekers van de supermarkten gevraagd extra artikelen in te kopen voor de pakketten, dit jaar is dat in de huidige omstandigheden niet mogelijk. Veiligheid van de bezoekers van de supermarkten staat ook bij de Lionsclub voorop en derhalve worden extra contactmomenten dan ook vermeden.

Wel is het zo dat dit jaar aanzienlijk meer aanvragen voor een pakket zijn binnengekomen via de gebruikelijke organisaties – Regionale Sociale Dienst, Vluchtelingenwerk en de kerkelijke organisaties - dan in voorgaande jaren.

Om ook dit jaar de vele gezinnen die aangegeven hebben een pakket op prijs te stellen niet teleur te stellen, heeft de Lionsclub besloten om dit jaar zelf producten in te kopen bij de lokale supermarkten en hieruit de pakketten samen te stellen. Daarom vraagt de Lionsclub dit jaar niet om goederen maar om een geldelijke ondersteuning voor deze actie. Dit is mogelijk door de bijgaande qr-code te scannen of de qr-code op de posters die in de supermarkten hangen.

Ook is het mogelijk een donatie te geven via bunnik.lions.nl/kerstactie2020 of te storten op bankrekening NL51 RABO 0329 8337 66 t nv Lionsclub Bunnik ovv Kerstactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie