Een deel van de vele kaarten die de moeder van Marianne Lampers ontving.
Een deel van de vele kaarten die de moeder van Marianne Lampers ontving. Marianne Lampers

Duizendmaal dank aan velen

Maatschappelijk

ODIJK/WERKHOVEN Het is alweer ruim een half jaar geleden dat er een dramatisch ongeluk plaatsvond op de Meent in Odijk. Een 80-jarige vrouw uit Werkhoven werd tientallen meters meegesleurd onder een auto die ongecontroleerd achteruit reed. De auto werd door omstanders van de dame afgetild. Wonder boven wonder krabbelde zij op. Marianne Lampers is de dochter van de vrouw. Zij schreef kort na het ongeluk onderstaande brief recht uit het hart, maar kwam er eerder emotioneel niet toe de brief te laten publiceren. Dat lukt nu wel.

Lieve bewoners van Odijk, Werkhoven, Bunnik en omgeving.

Op zaterdag 6 juni 2020 vond een verschrikkelijk ongeluk plaats op de Meent in Odijk. Een ongeluk dat nu nog nagalmt in het dorp. Een ongeluk dat ervoor gezorgd heeft dat de Corona crisis compleet vergeten werd en er direct enorm veel hulp werd verleend door zoveel lieve mensen. Onze lieve moeder is eind juli na een intensieve herstelperiode in het UMC en revalidatie in het Zonnehuis in Doorn Godzijdank weer thuis. Het gaat langzaamaan weer goed met haar en wij zijn trots op onze ouders hoe zij zich hier doorheen slaan.

Hierbij willen wij IEDEREEN bedanken die op deze dag zoveel voor ons betekend hebben. Jeroen Corbeij, Caroline Mocking en Martin de Kruijf voor het verlenen van de allereerste hulp. Alle personen die direct de auto hebben opgetild waar onze moeder onder lag. De politieagent die onze vader thuis kwam waarschuwen, hem geruststelde en zo snel naar het UMC bracht. Namens onze vader, bedankt!

Het ambulancepersoneel, de politie, de familie-agenten die ons hebben bijgestaan, maar ook de medewerkers van de winkels op de Meent. Tom Heirman ondersteunde mij ter plekke en reed op mijn fiets naar huis om mijn man te waarschuwen. Dank je wel voor je snelle actie! Weet dat we jullie voor altijd dankbaar zullen zijn en jullie hulp nooit zullen vergeten. Mijn moeder bedankt ook iedereen uit Odijk en Werkhoven voor alle hulp, ter plekke en in de maanden na het ongeluk tot op de dag van vandaag, en het sturen van beterschapskaarten. Zij worden zeer gewaardeerd.

Heel veel sterkte voor allen die hier ook niet ongeschonden uitgekomen zijn, wij hopen op een zeer spoedig herstel voor hen allemaal. Een van mijn grootste wensen voor 2021 is dat de Meent in Odijk veiliger wordt gemaakt voor iedereen, zodat een ongeluk als dit nooit meer voor zal komen.

Namens mijn ouders en onze familie, DUIZENDMAAL DANK !!!!!

Marianne Lampers uit Odijk

Een van de vele kaarten die de moeder van Marianne Lampers ontving
Een van de vele kaarten die de moeder van Marianne Lampers ontving
Een van de vele kaarten die de moeder van Marianne Lampers ontving
advertentie