Afbeelding
Heleen Baaijens

Bladeren opruimen in de gemeente Bunnik

16 november 2020 om 08:00 Maatschappelijk

BUNNIK Sinds maandag 16 november kunnen inwoners van de gemeente Bunnik medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en de Biga-groep in de wijken tegenkomen. Zij ruimen samen de afgevallen bladeren in de straat op. De actie duurt tot 14 december, afhankelijk van het weer. 

RMN vraagt om indien mogelijk de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als men merkt dat de bladploeg in de straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers kunnen ongehinderd hun werk doen. 

BLADKORVEN Binnen de gemeentegrenzen van Bunnik zijn ruim 30 bladkorven geplaatst. Op deze manier kan men grotere hoeveelheden blad kwijt. Het is wel van belang dat er alleen blad in de korven gedeponeerd wordt. De bladzuiger die de korven leegzuigt, raakt verstopt van takken, planten of ander (tuin)afval. Bij herhaaldelijk misbruik wordt de bladkorf verwijderd. De bladkorven leegt RMN naar behoefte. Bij een volle bladkorf kan men melding doen bij de afdeling publiekscontacten van RMN via het mailadres info@rmn.nl. De locaties van de bladkorven zijn te vinden op de website van gemeente Bunnik (www.bunnik.nl), door “bladkorven” in te toetsen op het zoekscherm.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie