Afbeelding

Advocaatje met slagroom op paasfeest Zonnebloem Bunnik

29 maart 2024 om 13:45 Maatschappelijk

ODIJK De Zonnebloemafdeling Bunnik heeft woensdag weer een paasfeest gevierd in Locatie 78. Op dat moment waren er veertien deelnemers, en zes vrijwilligers aan het genieten van een midweek in Ermelo, die ook door de afdeling was georganiseerd, vertelt Marius Miltenburg, secretaris van Zonnebloem Bunnik.

,,Maar ondanks de afwezigheid van deze deelnemers en vrijwilligers was de opkomst voor het paasfeest groot, en hebben de deelnemers kunnen genieten van een gezellig praatje, een rebus met prijsjes, en een paaspuzzelboekje die zij thuis ook nog kunnen maken. En niet te vergeten een advocaatje met slagroom.

BURGEMEESTER 

De afdeling werd verblijd met de komst van de burgemeester, die, samen met de deelnemers en vrijwilligers, genoten van een heerlijke lunch, met natuurlijk ook een broodje kroket.

Na afloop ging iedereen naar huis met een paasattentie, en een mooie paaskaart, uitkijkend naar de volgende activiteit, wat op 1 mei een reisje naar de zandsculpturen in Garderen is. De deelnemers die niet aanwezig konden zijn, kregen dit thuis bezorgd.

Wie vragen heeft over de Zonnebloemafdeling kan bellen naar 06-47898831.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie