Afbeelding
Zonnebloem

Gezellige avond Zonnebloem Werkhoven met 3-gangen Sinter/Kerst diner

13 december 2023 om 11:45 Maatschappelijk

WERKHOVEN Deelnemers van de Zonnebloem Werkhoven waren vrijdag te gast in het Wapen van Werkhoven voor een gezellige avond en een heerlijk 3-gangen Sinter/Kerst diner.

,,Bij start van het diner stonden wij stil bij de mensen die ons zijn ontvallen en die verhuisd zijn naar een andere woonplaats”, vertellen Karin Schoonheim en Cora van Rossum van Zonnebloem Werkhoven. 

,,Tussen de gangen door blikten we terug op het afgelopen jaar. Op het scherm toonden we foto’s van alle activiteiten. Dit varieerde van het jaarlijkse toneel en kersenfeest, ons 45-jarig jubileum, de bustocht door de Betuwe, het bewegen onder leiding van Mieke Hilhorst en in de zomer de vele kleine leuke zomeruitjes. In kleine groepjes gingen onze deelnemers op pad naar onder meer De Botanische tuin, de bosboemel in Amerongen, Amelisweerd, tuinbezoek en pannenkoek eten bij onze eigen vrijwilligers.”

VOLOP PLANNEN

De zomeruitjes waren een experiment, maar zijn zo goed ontvangen dat Zonnebloem Werkhoven dit volgend jaar weer op deze wijze gaat organiseren. ,,Ook voor 2024 zijn er weer volop plannen om er een mooi jaar van te maken met als doel onze deelnemers veel gezelligheid en belevenissen te geven, zodat zij hun eigen ervaringen hebben om over te praten. En dat werd op deze avond dan ook volop gedaan.”

De vrijwilligers werden  ook ter ere van Nationale Vrijwilligers dag op 7 december in het zonnetje gezet en kregen een attentie. ,,Wat zouden wij zijn zonder onzer vrijwilligers!”

Na de koffie ging iedereen weer tevreden naar huis.

Wie eens kennis willen maken met De Zonnebloem Werkhoven als deelnemer of vrijwilliger kan contact opnemen met Mary de Bruin via 0343-551832.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie