Afbeelding

Woningtaxateurs BghU aanwezig voor vragen over WOZ-waarde

25 februari 2024 om 11:00 Maatschappelijk

BUNNIK In de tweede helft van februari verstuurt Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht (BghU) namens de gemeente Bunnik belastingaanslagen naar een groot gedeelte van de huiseigenaren in onze gemeente. BghU voert de heffing en invordering van lokale belastingen uit. Ook stelt BghU de hoogte van de WOZ-waarden vast voor alle onroerende zaken. Wie als woningeigenaar vragen heeft bij de wijze waarop de WOZ-waarde is vastgesteld of de hoogte hiervan kan met vragen ook direct terecht bij een woningtaxateur van BghU. Zij kunnen persoonlijk uitleg geven over de hoogte en totstandkoming van de WOZ-waarde.  

De woningtaxateurs van BghU zijn op maandag 4 en 18 maart aanwezig in het gemeentehuis (Singelpark 1, Odijk). Ze zijn van 09.00 tot 16.00 uur beschikbaar om inwoners te helpen met hun vragen over de hoogte van de WOZ-waarde van woningen. Zij werken alleen op afspraak. Via uw persoonlijke QR-code kan men een afspraak maken. Deze QR-code is te vinden op de belastingaanslag. 

Problemen met het regelen van lokale belastingzaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BghU. Ze zijn ook te bereiken op telefoonnummer 088-0640200. Inwoners die op 4 of 18 maart nog geen aanslag hebben ontvangen of niet in de gelegenheid zijn geweest om een afspraak te maken, kunnen telefonisch met hun vragen bij BghU terecht. Meer informatie is ook te vinden op de website van BghU https://bghu.nl/taxateurs-op-locatie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie