.
. .

Voedselbank houdt inzamelactie bij Boni in Odijk

14 april 2023 om 08:02 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 22 april a.s. is de Voedselbank Kromme Rijn aanwezig bij de Boni op de Meent in Odijk. Tussen 09.00 en 16.30 uur wordt door een aantal vrijwilligers aan iedere klant gevraagd om wat extra artikelen te kopen, die vervolgens gedoneerd worden aan de Voedselbank. Om te bepalen om welke producten het gaat, wordt er aan de klanten een lijstje verstrekt, waarop exact aangegeven staat aan welke artikelen de Voedselbank dringend behoefte heeft. Het is voor de eerste keer dat deze inzamelactie bij de Boni wordt gehouden. 

Helaas is er een nog steeds groeiend aantal mensen, die van de Voedselbank gebruik moet maken. Onlangs is de financiële drempel verlaagd om in aanmerking te kunnen komen voor ondersteuning door de Voedselbank. Door de enorm gestegen basiskosten van levensonderhoud zijn er steeds meer mensen, die deze hulp nodig hebben. 

De Voedselbank Kromme Rijn is afhankelijk van haar vrijwilligers, leveranciers die gratis producten leveren én van de steun van de bevolking. Daarom organiseert de Voedselbank dit soort  acties, omdat de voorraad van bepaalde producten nog al eens tekort schiet. Dit geldt met name voor langer houdbare artikelen. 

Jij komt zaterdag toch ook langs?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie