lekker scharrelen in de natuur met IVN
lekker scharrelen in de natuur met IVN IVN

Op avontuur in de natuur met IVN Scharrelkids

29 augustus 2021 om 19:58 Lokaal Deel je nieuws

In september 2021 gaat het nieuwe jaar voor de IVN Scharrelkids weer van start. Ben jij tussen de 8-12 jaar en woon je in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug of het Kromme Rijngebied, en wil je meer weten over knotsgekke paddenstoelen, stoere bomen, zingende vogels en nog veel meer? Dan kun je één keer per maand met echte natuurgidsen van de IVN op pad. 

 
De Scharrelkids bestaat uit een groep van maximaal 24 kinderen. Elke maand verdiepen we ons in een ander thema en bezoeken we een ander natuurgebied in de omgeving van Zeist, Driebergen en Austerlitz. Op zaterdag 11 september gaan we voor het eerst weer op pad, om eten te maken uit de natuur! De keren daarna gaan we o.a. op zoek naar mooie bladeren, bodemdiertjes of diersporen. Op de website van IVN Heuvelrug en Kromme Rijn staan alle thema’s en de data voor dit schooljaar vermeld. Tijd is meestal zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur, heel soms wordt een ander tijdstip afgesproken, bijvoorbeeld als we vroege vogels gaan luisteren. 

De kosten zijn € 30, - per jaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van IVN heuvelrug en Kromme Rijn: Scharrelkids | IVN. Heb je verder vragen, dan kun je die sturen naar jeugd_ivnheuvelrug@live.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie