“Zusjelief” van BO!NK Theaterproducties beleeft première in ZIMIHC Zuilen

13 mei 2018 om 15:39 lokaal Deel je nieuws

Na een zevental producties heeft BO!NK Theaterproducties op 12 mei de aftrap gegeven van de achtste, “Zusjelief”, een muziektheatervoorstelling over de kracht van het loslaten, in ZIMIHC Theater Zuilen te Utrecht. De voorstelling, geïnspireerd op de film “My Sister’s Keeper” en het boek “De tweede dochter” heeft de toeschouwers stuk voor stuk geraakt. “Dat een amateurgroep je zo professioneel naar de strot kan grijpen!” aldus Henk Roozeboom, theaterrecensent.

In een zo goed als uitverkocht ZIMIHC Theater Zuilen verwelkomde BO!NK Theaterproducties het publiek van “Zusjelief”. Tijdens de voorstellingen worden de acht castleden begeleid door de zelf gecomponeerde livemuziek, die wordt uitgevoerd op het podium, als zij de zelfschreven teksten ten gehore brengen. “Met de slimme staging, de mooie livemuziek en de geluids- en lichteffecten staat de voorstelling als een huis en is naar mijn mening prachtig in balans.”, aldus Ben, één van de bezoekers! Een voorstelling waarbij alles in balans staat en compleet is: lengte, duur, tekst, muziek, niveau spelers en de zang.

De reacties na de voorstellingen zijn het allemaal eens over de castleden. Een reactie vanuit drs. Mellink: “Dit is amateurtheater? Het rijkt op hoog niveau, waarbij een prachtig gespeelde indringende voorstelling wordt neergezet, waarbij te midden van zware thema’s ook humor oplicht.” De spelers zetten een positieve ontroering neer, dat verder dient te reiken buiten de Utrechtse stadsgrenzen. "Waarom speelt BO!NK Theaterproducties alleen in Utrecht? “Zusjelief” moet door het hele land gezien kunnen worden!", aldus Gianna, een nieuwe fan van BO!NK Theaterproducties.

“Zusjelief” - De cast vertelt vanuit ieders perspectief het verhaal van “Zusjelief”. Lees op www.boinktheater.nl/zusjelief meer informatie.

Kaarten nog beschikbaar - Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op 18, 19 en 20 mei. Deze zijn te reserveren via www.boinktheater.nl/reserverenzusjelief. Beleef en ervaar deze muzikale theatervoorstelling nu het nog kan. Daarnaast steunt BO!NK Theater de strijd tegen leukemie door Stichting Leukemie bij de productie te betrekken om van ieder verkocht kaartje een donatie te doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie