Magische lichtjestocht fort bij Rijnauwen

29 november 2018 om 10:21 lokaal

BUNNIK Op zaterdag 15 december organiseert Staatsbosbeheer een lichtjesavond op het fort bij Rijnauwen in Bunnik. Een bijzondere ervaring voor iedereen die in de avonduren de magische sfeer van het fort wil proeven. Volg het pad van honderden kaarsjes en laat je verrassen met wat je onderweg tegen komt. De wandelingen starten om 17.00, 18.00, 19.00, 20.00 en 21.00 uur.

De boswachter steekt honderden kaarsjes aan die je de weg wijzen tijdens een wandeling van ongeveer 1,5 kilometer. Onderweg ontmoet je een verhalenverteller, drink je een beker warme chocolademelk of glühwein met marshmallows bij een warm vuurtje en zing je samen met Annette en haar accordeon gezellige liedjes om helemaal in de kerstsfeer te komen. Deelname is 6 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot 12 jaar, incl. een drankje. De route is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen, alleen geleidenhonden mogen mee. Kaartjes zijn alleen verkrijgbaar via www.staatsbosbeheer.nl

Het fort bij Rijnauwen is bekend vanwege de bijzondere combinatie van monumentale gebouwen, militaire historie en weelderige natuur. Het fort maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dat op de nominatielijst staat voor UNESCO Werelderfgoed.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie