Afbeelding
Han Langemeijer

Koffertjes bridgedrive een succes!

15 april 2024 om 16:49 Lokaal Deel je nieuws

Bridgeclub Bunnik biedt in samenwerking met de andere bridgeclub in Bunnik (Quatre Mains)   bridgers de gelegenheid om een koffertje met 24 voorgestoken en van commentaar voorziene spellen te lenen. Dat was vóór Corona heel populair; daarna was de belangstelling beduidend minder. 

Afgelopen vrijdag was er na vijf jaar (met name door Corona) eindelijk weer een feestelijke ‘koffertjes’ bridgedrive voor mensen die al eerder een koffertje leenden. Dat was een schot in de roos. De belangstelling was groot (30 paren), er werd in onze bridgelocatie bij Van Raak Promotions in Bunnik in drie lijnen met veel enthousiasme gespeeld. Winnaars leverde het natuurlijk ook op. In de C-lijn waren Jakkelien van Rijn & Hennie Dirksen eerste, in de B-lijn Anne Bongers & Han Langemeijer en in de A-lijn Leo van Raak & Rien van Waas. De winnaars van de C-lijn hadden net een beginnerscursus afgesloten en scoorden meteen in hun eerste drive 65%! Dat belooft nog wat!  

Als U ook eens een koffertje wilt lenen, dan kan dat op drie adressen: via Tineke van der Leest (030 656 5324) en Wil de Klaver (030 6562265) in Bunnik,  en via Corry Geijtenbeek (030 656 4145) in Odijk. De kosten zijn 4€ voor een heel gezellig bridge-avond! Het is natuurlijk ook mogelijk om regelmatig te komen bridgen bij de bridgeclubs. Hiervoor kunt u zich aanmelden via de website Bridgeclub Bunnik: 2041.bridge.nl of Bridgeclub Quatre Mains:  2039.bridge.nl . 

De koffertjes bridgedrive op een vrijdagavond is voor herhaling vatbaar, daar was iedereen het over eens. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie