Afbeelding

Zonovergoten TuinBraderie in Odijk

22 mei 2023 om 14:00 Evenementen

ODIJK De 30e editie van de jaarlijkse TuinBraderie in Odijk was weer een succes. Een feestelijk weekend met veel zon en gezelligheid. ,,Naast de vele bloemen, planten en tuinaccessoires waren er leuke kramen met onder andere kleding, snoep, droge worst, sokken etc. voor ieder wat wils. Op het horecaplein werden kinderen geschminkt en konden zij zich lekker uitleven op het springkussen en de stormbaan. Het podium had een gezellig programma met op zaterdag de Live bands Bids, Breeze en Judy Band. De Parels trapte zondagochtend af en het weekend werd afgesloten door Marco Kraats”, laat de organisatie weten.

,,Ook burgemeester Ruud van Bennekom bracht een bezoekje ter ere van deze editie en reikte de prijs uit aan de mooiste stand van 2023. Dit jaar werden de Gebroeders Vermeulen, die al vanaf de eerste editie erbij zijn, in het zonnetje gezet. Al met al weer een geslaagd weekend.”

Zet voor volgend jaar 18 en 19 mei vast weer in je agenda. Voor 2024 kan je je weer inschrijven op www.xl-evenementen.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie