Volop planten en vertier op de TuinBraderie Odijk.
Volop planten en vertier op de TuinBraderie Odijk. Mieke Hilhorst

Feestelijke TuinBraderie Odijk op 20 en 21 mei

17 mei 2023 om 18:15 Evenementen

ODIJK Op zaterdag 20 en zondag 21 mei vindt de feestelijke 30e editie plaats. Het wordt wederom een TuinBraderie met prachtige stands. De standhouders komen uit het hele land met planten, bloemen en van alles wat te maken heeft met de tuin; vaste planten, rotsplanten, tropische kamerplanten, groenteplanten, eenjarige bloeiers en ook de nodige tuinen woonaccessoires vind je er in grote getalen. Daarnaast zijn ook de (sport)verenigingen en ‘goede doelen’ uit Odijk, Werkhoven en Bunnik aanwezig.

De organisatie wordt verzorgd door XL-Evenementen en ondersteunt door VVV Krommerijnstreek. 

Op het horecaplein is er ook weer volop gezelligheid met een mooi muziekprogramma. En voor deze speciale editie is er een liveoptreden van de welbekende Marco Kraats. Daarnaast zijn er food trucks met lekkere hapjes en drankjes. En uiteraard kunnen de kids zich weer vermaken op het uitgebreide speelplein met gratis springkussen, schmink en nog veel meer.

De TuinBraderie Odijk is op zaterdag 20 mei van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur langs de Singel. Kijk voor meer informatie over het muziekprogramma op de website www.xl-evenementen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie