Afbeelding
Google Maps

Stevensroute in plaats van Stevensmarkt in Werkhoven

28 juni 2020 om 08:44 Evenementen

WERKHOVEN Dit jaar geen Stevensmarkt (voorheen Rommelmarkt) in Werkhoven maar een Stevensroute. Een route binnen de bebouwde kom van Werkhoven, waarbij inwoners van Werkhoven voor hun huis, hun uitgestalde (tweedehands) koopwaar behalve catering, van de hand kunnen doen. De opbrengst van de verkoop is voor de deelnemers zelf. Een eigen bijdrage aan kerk/goede doel wordt op prijs gesteld. 

De gemeente Bunnik heeft, onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, een vergunning afgegeven voor zaterdag 5 september.

Inwoners van Werkhoven kunnen zich tegen betaling van 5 euro ‘inkopen’ in de Stevensroute. Zij verkopen voor hun eigen huis diverse spullen zoals tweedehands kleding, gebruiksartikelen, eigengemaakte sieraden of andere zaken. De bezoekers aan de Stevensmarkt op 5 september, krijgen een plattegrond met daarop de huizen van alle aangemelde deelnemers.

Het idee is om de Stevensroute op 5 september samen te laten vallen met de opening Winterwerk van de Hervormde Gemeente Werkhoven. Uiteraard wordt de Stevensroute georganiseerd volgens de geldende richtlijnen van het RIVM en op veilige 1,5 meter afstand.

Wie geïnteresseerd is en wil meedoen aan de Stevensroute met een eigen kraam of ‘kleedje’ voor het huis kan voor 14 juli een e-mail sturen naar Stevensroute2020@hotmail.com met naam en adres en hetgeen men graag wil verkopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie