Afbeelding
CV de Rijnpinters

Carnaval barst los in Ojik

15 februari 2020 om 08:10 Evenementen

ODIJK De Rijnpinters hebben een volle carnavalsagenda in het weekend van donderdag 20 t/m dinsdag 25 februari. In dit carnavalsweekend worden er voor allen leeftijdscategorieën gezellige carnavalsactiviteiten georganiseerd. Prins Bright nodigt iedereen uit om een of meerdere van deze activiteiten bij te wonen.

Donderdagavond 20 februari is van 17:00 t/m 21:00 uur het Plus Carnaval-stamppottenbuffet voor alle ouderen binnen de gemeenschap in de Leutbunker (dorpshuis van Ojik). WWie een kaartje hiervoor wil, kan een mail sturen naar: secretaris@rijnpinters.nl (kaartje kost € 10,- incl. 2 drankjes en buffet).

Vrijdagavond 21 februari vindt de Caribische Carnavalsavond plaats. Een extra feestavond in de Leutbunker, helemaal in thema van Prins Bright. Aanvang: 21:00 uur. Entree: € 5,-. (entree vanaf 16 jaar).

Zaterdagmiddag 22 februari staat vanaf 14:00 uur de hele Lindenhof op zijn kop met allerlei attracties voor het Kindercarnaval. Entree: € 2,- per kind (ouders, grootouders en/of verzorgers hebben vrij entree).

Zaterdagavond 22 februari staat het Demasqué oftewel het gekostumeerd bal op het programma. De zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree: € 15,- (entree vanaf 16 jaar).

Zondagochtend 23 februari begint de carnavalsdag traditiegetrouw met de Carnavalsmis. Dit jaar zal deze dienst worden gehouden in de St. Nicolaaskerk in Ojik (Odijk). De mis start om 10:00 uur. Zondagmiddag 23 februari start om 13:11 uur de carnavalsoptocht. Gevolgd door de altijd gezellig Instuif XL in de Leutbunker (vrij entree voor iedereen).

Maandagavond 24 februari staat de Kinderdisco op het programma. De avond is van 18:30 uur tot 20:00 uur in de Leutbunker. Er zal limonade en snoep zijn voor de kinderen (vrij entree voor iedereen). Maandagavond 24 februari wordt de laatste avond afgesloten in de Leutbunker, in het hofje, met het Kielenbal. Zaal is open vanaf 21:00 uur. Entree: € 8,-.

Dinsdagavond 25 februari wordt het carnavalsweekend afgesloten met het Haringhappen in Café Twins. De avond start om 21:00 uur (vrij entree voor iedereen).

Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang tot alle activiteiten.

Kijk voor meer informatie over de Rijnpinters en hun programma op www.rijnpinters.nl.

Prins Bright, President Polar en hun gevolg, wensen iedereen een fijn carnaval.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie