Prachtig verlichte wagens
Prachtig verlichte wagens Verlichte Optocht Colthen

Grootste Verlichte Carnavals Optocht van Midden-Nederland start vrijdag 9 februari in Cothen

5 februari 2024 om 19:02 Evenementen

COTHEN Stichting Verlichte Optocht Cothen organiseert weer de grootste verlichte carnavals optocht van Midden-Nederland. ,,De wagens komen van verder dan ooit, de mooiste verlichte praalwagens, kunstig aangeklede skelters en karren, vrolijk uitgedoste loopgroepen, gemotiveerde vrijwilligers en uitzinnig publiek en dat allemaal in Cothen! Daar wil je bij zijn!”, aldus de stichting. ,,Dus komt allen. Als je komt kijken, kom op tijd, liefst op de fiets of volg de borden voor de parkeerroute.” Cothen zal om 18.30 uur worden afgesloten voor verkeer. 

De route van de optocht is als volgt: de wagens worden opgesteld op het Opveld, alles wat daar niet past zal worden opgesteld op de Groenewoudseweg. Het Tarweveld wordt vrij gehouden voor de hulpdiensten.

19.30 uur start de optocht op het Cobbalkplein en gaat door de volgende straten: Oude Wetering, Overrijnseveld, Grote Meent, Nieuwland, Margrietstraat, Kromme Stelakker, Kersenakker, Kroosakker, Willem Alexanderweg, C.B. Kentiestraat, Mgr. Le Blancstraat, Kerkweg, Dorpsstraat, Rhijnesteinstraat, Beatrixstraat, Margrietstraat, Cobbalkplein, Oude Wetering, Grote meent en Nieuwland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie