Molenzoom
Molenzoom TS

Inloopmiddag bij Hospice Kromme Rijnstreek

2 oktober 2022 om 12:58 Activiteiten

HOUTEN Hospice Kromme Rijnstreek zet zaterdagmiddag 8 oktober tussen 14.00-17.00 uur haar deuren open. Iedereen die zin heeft in een kijkje achter de schermen is van harte welkom.

Zomaar een hospice binnenstappen. Wanneer doe je dat? Het kan op deze zaterdag, want dan biedt Hospice Kromme Rijnstreek deze unieke kans. Wie wil zien, horen en ervaren wat het hospice te bieden heeft en wie de mensen zijn die dit huis een thuis voor terminaal zieke mensen maken, is tussen twee en vijf van harte welkom aan de Handboog 8.

Hospice Kromme Rijnstreek biedt gasten en hun naasten een warm thuis in de laatste levensfase, onder andere door de aandachtige verzorging en begeleiding door vrijwilligers en professionals. Vrijwilligers van het hospice zijn die middag aanwezig om te vertellen over het reilen en zeilen in het hospice en ook over wat het vrijwilligerswerk inhoudt. Voor mensen die overwegen zelf vrijwilliger te worden is dit een mooie gelegenheid te bezien of het echt iets voor hen is. Maar ook mensen die nadenken over een toekomstige plek om in rust te kunnen sterven, kunnen langskomen om rond te kijken en hun eventuele vragen te stellen.

De deuren gaan om 14.00 uur open. Koffie/thee en iets lekkers – gemaakt door onze kookvrijwilligers - staan klaar, dus kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid waar het hospice voor staat.

De inloopmiddag vindt mede plaats in het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, die ieder jaar op de tweede zaterdag in oktober wordt gehouden.

Voor meer informatie over het hospice: www.hospice-krommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie